Home VeiligBouwen bvba


EPC

veiligheids- coördinatie | EPC | realisaties | links | contact
EPC in 's-Gravenwezel

Algemeen

Offerte

Bezoek ter plaatse

Berekenen EPC

Betaling en verzending definitief EPC

Vraag een offerte voor uw EPC


Algemeen

's-Gravenwezel behoort tot het bevoorrechte werkterrein van VeiligBouwen; voor het opmaken van een EnergiePrestatieCertificaat worden geen verplaatsingskosten aangerekend.

↑ Naar boven


Offerte

Als u mij een offerte vraagt voor een EPC voor uw woning of appartement, dan krijgt u die onmiddellijk als u me telefonisch contacteert of meestal nog dezelfde dag als u me contacteert via e-mail.

Als u akkoord gaat met mijn offerte, dan spreken we telefonisch of via e-mail een datum en een uur af voor een plaatsbezoek.

↑ Naar boven


Bezoek ter plaatse

Voor het bezoek aan de woning/appartement moet u gemiddeld een uurtje rekenen. Ik verzamel alle nodige info over uw verwarmingssysteem en over uw warmwaterbereiding. Daarnaast doe ik de nodige metingen om het volume van uw woning te kennen en ga ik na welke verliesoppervlakken (muren, ramen, deuren) er zijn en uit welke materialen (PVC, aluminium, enkel glas, dubbel glas, ...) ze bestaan.

Om een EPC te kunnen opstellen, hoeft u over geen enkel document te beschikken. Nochtans zijn er een aantal documenten die kunnen helpen bij het opmaken van een EPC-attest: lastenboeken, subsidieaanvragen, facturen van geregistreerde aannemers, facturen van bouwmaterialen, technische documentatie van de verwarmingsinstallatie of de warmwaterinstallatie, plannen, foto's van de bouw (of verbouwing).

↑ Naar boven


Berekenen EPC

Na het plaatsbezoek worden de verzamelde gegevens geordend, verwerkt en ingevoerd in een computersysteem van de overheid. Daaruit rolt een proefversie van het EPC. Dit proef-EPC stuur ik digitaal (of via de post) naar u op, tesamen met de factuur.

↑ Naar boven


Betaling en verzending definitief EPC

Zodra ik uw betaling van de factuur heb ontvangen, stuur ik u via de post het ondertekende definitieve EPC.

Meestal kunnen we deze procedure afronden in (minder dan) een week. Indien u echter uw EPC supersnel wil, dan kunnen we eventueel andere afspraken maken.

↑ Naar boven


Een vakkundig opgesteld EPC is mijn troef!Vraag gratis en vrijblijvend een offerte voor uw EPC.

↑ Naar boven


VeiligBouwen bvba, Prins Kavellei 114, 2930 Brasschaat, gsm: +32 476 45 20 43, telefoon: +32 3 651 42 13, fax: +32 70 42 49 38