Gsm: 0476 45 20 43

EPC | plaats- beschrijving | veiligheids- coördinatie | realisaties | links | contactDe plaatsbeschrijving:

Mijn prijzen

Plaatsbeschrijving bij verhuur van woningen

Wanneer is een plaatsbeschrijving verplicht?

De aanpak van VeiligBouwen

Het werkterrein van VeiligBouwenMijn prijzen

Dit zijn mijn actuele prijzen voor het opmaken van een plaatsbeschrijving intrede in het werkterrein van VeiligBouwen (zie verder):

  • Voor een studio/appartement: € 199,00 (exclusief 21% btw);
  • Voor een duplexappartement: € 219,00 (exclusief 21% btw);
  • Voor een rijwoning: € 239,00 (exclusief 21% btw);
  • Voor een halfopen bebouwing: € 249,00 (exclusief 21% btw);
  • Voor een vrijstaande woning: € 279,00 (exclusief 21% btw);
  • Voor een villa: € 349,00 (exclusief 21% btw).
  • Voor andere gebouwen, uittrede of combi intrede/uittrede wordt de prijs bepaald in onderling overleg.

Indien u meerdere plaatsbeschrijvingen nodig hebt (voor verschillende wooneenheden), of indien u al klant bent voor veiligheidscoördinatie of EPC, is een korting mogelijk. Neem contact op!

Bij mij geen meerprijzen voor van alles en nog wat! Dit zijn correcte nettoprijzen; u betaalt geen supplementen!

Dit mogen dan wel heel scherpe prijzen zijn, maar dit betekent geenszins dat u bij mij geen uitstekende service moogt verwachten. Scherpe prijzen, maar toch een prima klantenservice; bij VeiligBouwen kan het wel degelijk!


Plaatsbeschrijving bij verhuur van woningen

Om latere discussies te vermijden laat u, samen met uw huurder, een plaatsbeschrijving opmaken door een onafhankelijke persoon. Deze plaatsbeschrijving zal zowel aan de verhuurder als aan de huurder toelaten om vast te stellen wat de toestand was van de woning bij het aangaan van het contract. De verhuurder kan eventueel een vergoeding eisen voor aangebrachte vernielingen, maar ook de huurder kan hiermee eventueel bewijzen dat bepaalde gebreken reeds aanwezig waren bij het begin van het huurcontract.


Wanneer is een plaatsbeschrijving verplicht?

Nog aan te vullen.


De aanpak van VeiligBouwen

Als u mij een offerte vraagt voor een plaatsbeschrijving van uw woning of appartement, dan krijgt u die onmiddellijk als u me telefonisch contacteert of meestal nog dezelfde dag als u me contacteert via e-mail. En u kan rekenen op een uitstekende prijs.

Als u akkoord gaat met mijn offerte, dan spreken we (telefonisch of via e-mail) een datum en een uur af voor een plaatsbezoek; hiervoor moet u gemiddeld rekenen op een uurtje. Bij het plaatsbezoek verzamel ik alle nodige info over uw woning en maak ik de nodige foto's.

Om een plaatsbeschrijving te kunnen opstellen, hoeft u over geen enkel document te beschikken.

Na het plaatsbezoek worden de verzamelde gegevens geordend, verwerkt en omgezet in een document. Dit document stuur ik via de post in drie exemplaren naar u op, tesamen met de factuur.

Meestal kunnen we deze procedure afronden in (minder dan) een week. Indien u echter uw plaatsbeschrijving supersnel wil, dan kunnen we eventueel andere afspraken maken.

Een zeer degelijk opgestelde plaatsbeschrijving is mijn troef!


Het werkterrein van VeiligBouwen

Het werkterrein dat VeiligBouwen bvba verkiest, zijn de gemeenten in de provincie Antwerpen. Indien uw gemeente meer dan 30 km buiten Brasschaat ligt, kan de offerteprijs verhoogd worden met een kilometervergoeding.


VeiligBouwen bvba, Prins Kavellei 114, 2930 Brasschaat, gsm: 0476 45 20 43, telefoon: 03 651 42 13, e-mail: info@veiligbouwenbvba.be; website: Jan Wouters