EPC Gemene Delen

EPC Gemeenschappelijke Delen

Vanaf januari 2022 moet elk appartementsgebouw beschikken over een EPC van de gemeenschappelijke delen. Dit staat los van verkoop of verhuur. Dit EPC geeft informatie over de collectieve installaties, de installaties op zonne-energie, het dak, de buitenmuren, de onderste vloer, de vensters en deuren van de gemeenschappelijke (circulatie)ruimten en de eigenschappen van de wanden en vloeren tussen de eenheden.

De gegevens van het “EPC gemene Delen” worden gebruikt in het EPC van elk appartement, zodat de opmaak daarvan snel kan verlopen. Tegelijk hebt u als gebouwverantwoordelijke of als medebewoner een nuttig document in handen waarmee u, samen met de andere mede-eigenaars, de renovatie van het gebouw kunt aanvatten.

Dit EPC kan opgemaakt worden vanaf januari 2020 door een EnergiedeskundigeType A; VeiligBouwen kan dit voor u doen.

Contact

Bij VeiligBouwen staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. We koppelen uitstekende service en snelle uitvoering aan een eerlijke en concurrentiƫle prijs.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via gsm 0476 45 20 43. Of vul onderstaande velden in en verstuur het formulier; VeiligBouwen neemt snel contact met u op.


EPC
Plaatsbeschrijving
Elektriciteitskeuring
Keuring stookolietank
Andere