Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving bij verhuur

Wanneer een nieuwe huurder een woning of appartement huurt, wordt een plaatsbeschrijving opgemaakt: de “plaatsbeschrijving intrede”. Ook wanneer een huurder een pand verlaat, wordt vaak een plaatsbeschrijving opgemaakt: de “plaatsbeschrijving uittrede”.

Mijn prijzen (plaatsbeschrijving intrede)

Dit zijn mijn geldende prijzen voor een “plaatsbeschrijving intrede”:

  • studio: € 179,00 (exclusief btw 21%);
  • appartement: € 209,00 (exclusief btw 21%);
  • duplex-appartement: € 229,00 (exclusief btw 21%);
  • rijwoning: € 249,00 (exclusief btw 21%);
  • halfopen bebouwing: € 259,00 (exclusief btw 21%);
  • vrijstaande woning: € 289,00 (exclusief btw 21%);
  • villa: € 359,00 (exclusief btw 21%).

Een studio heeft maximum één slaapkamer en de vloeroppervlakte bedraagt maximum 55 m². 

Dit zijn nettoprijzen; bij VeiligBouwen geen supplementen voor van alles en nog wat!

Het werkgebied van VeiligBouwen

Het werkgebied van VeiligBouwen bevindt zich in een cirkel van zo’n 30 km rondom Brasschaat; het betreft voornamelijk gemeenten in de provincie Antwerpen, maar ook enkele gemeenten in Oost-Vlaanderen in de buurt van Antwerpen horen daarbij.

VeiligBouwen is zeker bereid ook plaatsbeschrijvingen op te maken buiten het standaard werkgebied, maar dan wordt wel een eerlijke verplaatsingsvergoeding aangerekend.

Hierbij de lijst van (hoofd)gemeenten die tot het werkgebied van VeiligBouwen behoren: Aartselaar, Antwerpen, Beerse, Berchem, Berendrecht-Lillo-Zandvliet, Berlaar, Beveren, Boechout, Borgerhout, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Burcht, Deurne, Edegem, Ekeren, Essen, Grobbendonk, Hemiksem, Hoboken, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Kruibeke, Lint, Malle, Merksem, Mortsel, Niel, Nijlen, Ranst, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Vorselaar, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht.

Contact

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via gsm 0476 45 20 43. Of vul onderstaande velden in en verstuur het formulier; VeiligBouwen neem snel contact met u op.