Nieuws: Wat is het EPC GD?

Wat is het EPC Gemene Delen?

Een EPC GD is, hoewel de naam dit doet vermoeden, geen energiecertificaat dat enkel rekening houdt met de gemeenschappelijke ruimtes van een gebouw, zoals de inkom, trappenhal, lift, garages… maar in feite naar het volledige appartementsgebouw kijkt.

Het EPC geeft aan hoe energiezuinig alle schildelen van het volledige gebouw en de eventueel gemeenschappelijke installaties zijn.

Dit energiecertificaat vermeldt alle aanwezige isolatie die zich in buitenmuren, daken en vloeren bevindt. Ook binnenmuren en vloeren tussen de appartementen onderling worden erin opgenomen. Ramen en deuren die gemeenschappelijk zijn, zoals inkomdeur en garagepoorten, worden vermeld in het certificaat.

Als er collectieve installaties aanwezig zijn in het gebouw, zoals centrale verwarming, sanitair warm water, ventilatie, zonnepanelen, zonneboilers en verlichting worden deze mee gerapporteerd.

Contact

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via gsm 0476 45 20 43. Of vul onderstaande velden in en verstuur het formulier; VeiligBouwen neemt snel contact met u op.


    EPC
    Plaatsbeschrijving
    Elektriciteitskeuring
    Keuring stookolietank
    Andere