Over Jan

Hallo Jan. Vertel eens wat over VeiligBouwen?

Hoi! Ik ben Jan Wouters: energiedeskundige en plaatsbeschrijver en 74 jaar jong.

In december 2008 sloot ik mijn professionele loopbaan als preventieadviseur af. Ik had echter weinig zin in stilzitten en nietsdoen. Vanaf 2010 startte ik daarom in bijberoep enkele projecten als veiligheidscoördinator; dat gebeurde toen reeds onder de naam VeiligBouwen. De opleiding tot veiligheidscoördinator kreeg ik al tijdens mijn loopbaan. Met veiligheidscoördinatie ben ik ondertussen wel gestopt; de kortere projecten bij EPC’s en Plaatsbeschrijvingen bieden meer afwisseling.

Nog datzelfde jaar 2010 volgde ik een opleiding tot “energiedeskundige” omdat de problematiek van energiebeheer en energiezuinigheid me wel boeit. In het najaar van 2010 maakte ik mijn eerste EPC (EnergiePrestatieCertificaat). Ondertussen staat de teller op zo’n duizendvijfhonderd EPC’s!

Vanaf april 2012 werd VeiligBouwen een bvba. En door een aangepaste wetgeving wordt in de loop van 2023 elke bvba een bv; voor de klant wijzigt er weinig. Het btw-nummer is BE 0845.146.152. De zetel van de bvba is gevestigd in de Prins Kavellei 114 in Brasschaat.

Wat doe jij eigenlijk, Jan?

Ik voer EPC-keuringen (EnergiePrestatieCertificaat) uit. Voorheen verzorgde ik ook de veiligheidscoördinatie bij nieuwbouw en verbouwingsprojecten , maar daar ben ik mee gestopt. De lopende projecten werk ik uiteraard nog wel verder af.

Waarin ben jij anders dan de anderen?

Een uitstekende service is voor mij van uiterst groot belang. Ik stel me heel flexibel op wat afspraaktijden betreft, maar probeer de klanten toch zo snel mogelijk te bezorgen wat ze hebben gevraagd. En dat zonder toegevingen op vlak van kwaliteit!

Op welke realisatie ben je trots?

Dat veel klanten waar ik eerder voor werkte, mij opnieuw contacteren voor een tweede of een derde opdracht: dat vind ik super! Dat betekent dat ik hen eerder echt goed heb geholpen, en daar doe ik het voor.

Voor welke klanten werk je?

Bij EPC’s spreken we over personen die hun woning willen verhuren of verkopen; dan hebben ze de EPC-waarde nodig en die kan ik voor hen berekenen. Maar ook omdat mensen een EPC nodig hebben in het kader van de aanvraag van een labelpremie of van een hypothecaire lening. En soms ook gewoon uit interesse om de EPC-waarde van hun woning te berekenen.

Actuele Google-score: 4,8

Je gelooft me niet? Kijk zelf!

Contact

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via gsm 0476 45 20 43. Of vul onderstaande velden in en verstuur het formulier; VeiligBouwen neemt snel contact met u op.


    EPC
    Plaatsbeschrijving
    Elektriciteitskeuring
    Keuring stookolietank
    Andere