Nieuws: Simulaties EPC mogelijk

Simulaties EPC nu mogelijk

Wie een grondige energetische renovatie aanvat, wil vaak weten welk energielabel er op het einde van de werken kan behaald worden.

Wie de impact van energetische renovatiewerken op het energielabel wil laten inschatten, kan nu vrijblijvend simulaties laten uitvoeren in de EPC-software. Uw energiedeskundige kan een onbeperkt aantal simulaties uitvoeren op uw woning, appartement en kleine niet-residentiële eenheid.

In het kader van de EPC-labelpremie, het Renteloos renovatiekrediet en de Energielening + was het belangrijk om de EPC-software uit te breiden met deze functionaliteit. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kan uw energiedeskundige een aantal scenario’s doorrekenen, zonder daarbij te raken aan de originele data van het officieel ingediend EPC.  Zo kan elke eigenaar inschatten wat er mogelijk is met zijn woning.

De simulatie-EPC’s zijn enkel richtinggevend. Wie een EPC-labelpremie, Renteloos renovatiekrediet of Energielening+ heeft aangevraagd, moet op het einde van de rit uiteraard nog steeds een officieel eind-EPC laten opmaken en hiervoor de nodige bewijsstukken kunnen voorleggen.

Contact

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via gsm 0476 45 20 43. Of vul onderstaande velden in en verstuur het formulier; VeiligBouwen neemt snel contact met u op.


    EPC
    Plaatsbeschrijving
    Elektriciteitskeuring
    Keuring stookolietank
    Andere