Bij verbouwing

Plaatsbeschrijving bij verbouwing

Vanaf 2024 zal ik geen nieuwe plaatsbeschrijvingsprojecten meer aannemen. Ik word in februari 2024 74 jaar en wil het wat rustiger aan doen. Projecten voor vernieuwing van plaatsbeschrijvingen op plaatsen waar ik reeds eerder een plaatsbeschrijving maakte, zal ik nog wel aanvaarden. Dank voor uw begrip. 

Wanneer belangrijke verbouwingswerken gepland worden, is het aangewezen om plaatsbeschrijvingen op te stellen van de aanpalende woningen en/of appartementen en van het aanpalende openbaar domein (voetpad, fietspad, …). De bedoeling hiervan is uiteraard om discussies te vermijden in verband met achteraf vastgestelde gebreken. Goede afspraken, goede vrienden!

De plaatsbeschrijver van VeiligBouwen komt voor de start van de werken ter plaatse in de woning of het appartement (en de omgeving) en maakt de nodige foto’s en aantekeningen om daarna de plaatsbeschrijving te kunnen opstellen. Uiteraard is de duur van het bezoek afhankelijk van de grootte van het gebouw, maar je moet gemiddeld op een uur rekenen. 

Zodra de plaatsbeschrijving klaar is, wordt deze naar jou opgestuurd, tezamen met de factuur. Je betaalt dus pas wanneer je de plaatsbeschrijving hebt ontvangen.

Het werkgebied van VeiligBouwen

Het werkgebied van VeiligBouwen bevindt zich in een cirkel van zo’n 30 km rondom Brasschaat; het betreft voornamelijk gemeenten in de provincie Antwerpen, maar ook enkele gemeenten in Oost-Vlaanderen in de buurt van Antwerpen horen daarbij.

VeiligBouwen is zeker bereid ook plaatsbeschrijvingen op te maken buiten het standaard werkgebied, maar dan wordt wel een billijke verplaatsingsvergoeding aangerekend.

Bij meerdere gelijktijdige projecten zijn kortingen mogelijk!

Hierbij de lijst van hoofdgemeenten en deelgemeenten die tot het werkgebied van VeiligBouwen behoren: Aartselaar, Antwerpen, Beerse, Berchem, Berendrecht-Lillo-Zandvliet, Berlaar, Bevel, Beveren, Boechout, Boom, Borgerhout, Borsbeek, Bouwel, Brasschaat, Brecht, Broechem, Burcht, Deurne, Duffel, Edegem, Ekeren, Emblem, Essen, Gestel, Grobbendonk, Halle (Zoersel), Hemiksem, Hoboken, Hoevenen, Hoogstraten, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kessel, Koningshooikt, Kontich, Kruibeke, Lier, Lint, Loenhout, Malle, Massenhoven, Meer, Meerle, Merksem, Minderhout, Mortsel, Niel, Nijlen, Oelegem, Oostmalle, Pulderbos, Pulle, Ranst, Reet, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, s-Gravenwezel, Sint-Job-in-’t-Goor, Sint-Lenaarts, Stabroek, Terhagen, Viersel, Vlimmeren, Vorselaar, Vremde, Waarloos, Westmalle, Wijnegem, Wilrijk, Wommelgem, Wortel, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht.

Contact

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via gsm 0476 45 20 43. Of vul onderstaande velden in en verstuur het formulier; VeiligBouwen neem snel contact met u op.